Free cookie consent management tool by TermsFeed Beregn prisen på efterisolering af dit hus | Isoleringspris.dk

Beregn prisen på efterisolering af dit hus

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris på isolering pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med projektet

Beregn prisen her

Isoleringspris.dk tilbyder dig muligheden for at beregne en vejledende pris på en efterisolering af dit hus.
Med prisberegneren øverst på siden kan du hurtigt få en pris på en ny loftisolering, isolering af ydervægge og skillevægge og en efterisolering af etageadskillelserne i din bolig.

Du vælger hvilken opgavetype, du ønsker at beregne, udfylder dine data og modtager straks efter en mail med den vejledende pris på en efterisolering.

Isoler mens det er varmt - spar penge når det bliver koldt

Ofte er det først når kulden presser sig på, at man kommer i tanke om, at man taber rigtig meget varme og spilder rigtigt mange penge på at opvarme en dårligt isoleret bolig.

På dette tidspunkt har man måske allerede været udsat for et dyrt varmetab. Og man kan risikere, at man bliver nødt til at vente endnu længere på, at en fagmand har tid til at isolere boligen.

Sørger man dog for at isolere, når det er varmt, så er varmespildet undgået helt, og man har derudover muligheden for at bruge mere tid på at indhente tilbud og få en meget fordelagtig pris.

Isoler derfor med fordel, når vejret er varmt - så er du et skridt foran alle andre!

Få et gratis og uforpligtende møde med en isolatør

Prisen, som du beregner med vores online prisberegner, er en vejledende pris og ikke et . Derfor anbefaler vi, at du får arrangeret et gratis og uforpligtende møde med en lokal isolatør, når du overvejer at isolere din bolig.

Vi kontakter dig telefonisk for at høre, om du skulle være interesseret i et møde med en af vores samarbejdspartnere for din landsdel.

Til mødet vil du kunne få en snak med en fagmand om opgaven, og du vil få svar på dine spørgsmål. Efter et møde vil isolatøren kunne give dig en konkret pris på en efterisolering af din bolig.

Prøv prisberegneren med det samme, og få en pris på efterisolering allerede i dag.

isoleringspris.dk