Free cookie consent management tool by TermsFeed Energirigtig isolering er en god investering | Isoleringspris.dk

Energiisolering er en god investering

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris på isolering pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med projektet

Beregn prisen her

Når vi skal købe nyt hus, så går vi efter energirigtige boliger.

De sidste par års fokus på energirenoveringer og lavenergihus har sat sig fast i danskernes hoveder. Det betyder, at boliger med en god energimærkning sælger langt bedre end dem med et højt energiforbrug.

Selvom mange huse vil kunne forbedres ved en at få en gennemgående energirenovering, er det de færreste, der står i en købsproces, som har overskud eller vilje til at give sig i kast med en energirenovering. Man køber hellere et hus, der allerede opfylder kravene.

Adfærdsændring hos huskøberne

Pris og beliggenhed har altid været de væsentligste faktorer, når man skal købe hus. Men i dag er energimærkningen ligeså stor en medspiller. Man kigger på husets energiudgifter allerede på salgsopstillingen. Her vil man kunne se, om der er lavenergivinduer, god isolering og solceller og jordvarme. At være miljørigtig og lave besparelser på det daglige forbrugsbudget er kommet i fokus. Det gør det nemmere at sælge et energirenoveret hus.

En energirenovering er altså en langt mere sikker ‘salgsinvestering’ i dag end en køkken- eller badeværelsesrenovering, hvor folk typisk selv vil have lov at vælge stilen.

At få foretaget en efterisolering af sin bolig er altså en god investering på mange punkter. Du vil få en lavere varmeregning, bedre indeklima og blive en attraktiv bolig i en eventuel salgssituation. Der er meget at vinde ved en efterisolering, da tilbagebetalingstiden er kort.

Beregn en pris med prisberegneren ovenfor og find ud af, hvad det vil koste at få efterisoleret din bolig. Det er en investering i nuet og i fremtiden.

Vil du udskifte vinduer, kan du tjekke prisen på Vindues-pris.dk

isoleringspris.dk