Free cookie consent management tool by TermsFeed Vejledning i isoleringsmaterialer | Få eksperthjælp og et tilbud

Vejledning i isoleringsmaterialer - få besøg af en isolatør

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris på isolering pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med projektet

Beregn prisen her

Undersøg priserne på levering og montering af ny isolering på 2 minutter med prisberegneren øverst på siden.

Vælg den opgavetype, som du gerne vil lave en beregning på, og udfyld de relevante felter til opgaven. Når du beregner en pris, vil du modtage et vejledende tilbud på mail. Mailen indeholder en overslagspris på din valgte opgave og skal give dig et indtryk af prisniveauet for opgaven.

Den vejledende pris fra prisberegneren beregnes ud fra en isolering med papiruld. Det er en isoleringstype, der isolerer godt, er miljøvenlig og hurtig at arbejde med. Det er et meget brugt isoleringsmateriale.

De typiske isoleringstyper

I de fleste tilfælde tænker folk på Rockwool, når de tænker på isolering. I dag er der dog en lang række af andre muligheder, når man skal isolere sin bolig.

stenuldsisolering, papiruldsisolering, mineraluldsisolering, glasuldsisolering, isoleringsskum, hørisolering, ekspanderet polystyren EPS, granulatisolering - Der er mange muligheder, når man skal vælge isoleringsmateriale, men de ovennævnte er nok de mest anvendte.

Prisen for en isolering vil selvfølgelig se forskellige ud alt afhængig af, hvilken isoleringstype der skal benyttes. Derfor er det en god idé at få en snak med en fagmand og høre, hvad han vil rådgive dig til.

Vil du have et gratis og uforpligtende møde med en isolatør?

Hvis du gerne vil have en snak og et konkret tilbud på en ny isolering, så anbefaler vi, at du tager et møde med en erfaren isolatør.

I forbindelse med din prisberegning vil vi ringe dig op og høre, om du skulle være interesseret i at få arrangeret et møde med en isolatør. Under telefonsamtalen aftaler vi dato og tidspunkt. Efterfølgende tager vi os af arbejdet med at finde frem til den rette håndværker, der kan komme forbi hos dig og se på dit isoleringsbehov.

Det en nem og bekvem måde at få kontakt til en håndværker.

Beregn en pris med det samme med prisberegneren.

isoleringspris.dk