Free cookie consent management tool by TermsFeed Forbedret indeklima med en god isolering | Isoleringspris.dk

Forbedret indeklima med en god isolering

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris på isolering pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med projektet

Beregn prisen her

En god isolering holder varmeregningen nede. En godt isoleret bygning er tilmed med til at forbedre indeklimaet betydeligt.

I et dårligt isoleret hus siver varmen ud af rummene, enten gennem et dårligt isoleret loft, vægge eller andre små utætheder ved døre eller vinduer. Som resultat er din varmeregning unødvendigt høj. At bruge mange penge på at varme sit hus op er surt, og man bør derfor overveje at få isoleret sit hus bedre.

En godt isoleret bygning/bolig er kendetegnet ved en konstant rumtemperatur og en god luftcirkulation. Boligen skal kunne varmes op med et lavt energiforbrug og et lavt varmetab til kuldebroer og træk. Kuldebroer gør dannelsen af kondens mulig, der er med til at danne fugt og råd.

En kuldebro er kolde områder på indersiden af konstruktionen. Der er risiko for skimmeldannelse og stort varmetab ved kuldebroer. Det er derfor vigtigt, at isoleringer slutter helt tæt til konstruktionen, så muligheden for luftlommer ikke er til stede. Fjerner du muligheden for kuldebroer, forebygger du muligheden for råd og skimmelsvamp, der pårvirker indeklimaet.

God isolering sikrer et behageligt indeklima

Et konstant skift i temperaturer gør dig mere modtagelige for sygdomme som forkølelser. Dog skal man være opmærksom på, at en god ventilation og udskiftning af luft er lige så vigtig som en stabil rumtemperatur.

En god isolering har altså indflydelse for både din pengepung og dit helbred.

Med prisberegneren kan du få overblik over, hvad det vil koste at få lagt ny isolering i din bolig. Tjek priser på loft, væg og etageadskillelser på to minutter.

isoleringspris.dk