Free cookie consent management tool by TermsFeed Hvorfor isolere en krybekælder? Få svaret her | Isoleringspris.dk

Hvorfor isolere en krybekælder?

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris på isolering pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med projektet

Beregn prisen her

Som de fleste boligejere og -lejere ved, er varme en af de dyrere udgifter, uanset hvilken type opvarmning man bruger. Derfor er det for langt de fleste meget vigtigt at holde på den varme, som man har betalt for.

Bor du i et ældre hus, kan det nemt være tilfældet, at du mister en del varme gennem kælderen. Faktisk kan du risikere at miste op til en tredjedel af din varme gennem en dårligt isoleret krybekælder.

Det vil normalt kunne betale sig at isolere krybekælderen, hvis din bolig er over ti år gammel. Hvis boligen derimod er bygget inden for de sidste ti år, så vil din krybekælder allerede leve op til de energimæssige krav, som er gældende for nybyggede huse og ejendomme. Her vil det altså kun meget sjældent være nødvendigt at isolere krybekælderen.

Hvor meget kan man spare ved at isolere krybekælderen?

Hvor meget, du sparer ved at isolere din krybekælder, afhænger naturligvis af størrelsen på din varmeregning og omfanget af dit varmetab. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt din bolig mister varme, kan du eventuelt investere i en vurdering fra en energirådgiver.

Mange vil opdage, at der er mange penge at spare gennem en energirenovering.

Hvis man eksempelvis har en årlig varmeudgift på 15.000 kr., og 30 % af varmen forsvinder på grund af en dårligt isoleret krybekælder, vil du kunne spare op til 4.500 kr. i varme hvert år.

Husk, når du overvejer at isolere din krybekælder, at det ofte vil være muligt at få tilskud til din energirenovering hos dit energiselskab. Derudover vil du ofte kunne spare en del af udgiften til isoleringen, hvis du benytter dig af håndværkerfradraget i 2014.

Kan man selv isolere en krybekælder?

I langt de fleste tilfælde vil det kun være personer med en håndværksmæssig baggrund, der vil være i stand til at isolere en krybekælder selv.

Hvis man vælger et isoleringsmateriale som eksempelvis papiruld, vil man under alle omstændigheder skulle have fat i en isolatør til isoleringen, da dette kræver særligt udstyr og en særlig teknik.

Du kan læse mere om, hvordan man isolerer en krybekælder med papiruld, her.

Beregn en pris på isolering af din krybekælder og få et gratis møde

Er du interesseret i at vide, hvor meget det vil koste at isolere din krybekælder? Prøv vores online beregner øverst på siden og få hurtigt indblik i prisniveauet for din bolig.

I prisberegneren kan du indtaste din krybekælders størrelse og dybde og med det samme få en vejledende pris.

Som en yderligere gratis service til brugerne tilbyder vi desuden at arrangere et gratis og uforpligtende møde med en lokal isolatør, som kan vejlede dig og give dig en endelig pris/et tilbud på isoleringen af din krybekælder.

Mødet, som finder sted hjemme hos dig, koster dig ikke noget, og du er på ingen måde forpligtet til at tage imod fagmandens tilbud efterfølgende.

Du kan læse mere om Isoleringspris.dk og vores samlede gratis service til vores brugere her.

isoleringspris.dk