Free cookie consent management tool by TermsFeed Isolering af krybekælder - beregn pris | Isoleringspris.dk

Isolering af krybekælder - beregn pris

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejl. pris på isolering af krybekælder pr. mail

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med projektet

Beregn prisen her

Hvad koster det at isolere en krybekælder? Med vores online prisberegner kan du hurtigt og nemt beregne en vejledende pris på isolering af din krybekælder

Har man et ældre hus med en krybekælder, vil det ofte være en god idé at isolere stueetagens gulv nedefra.

I ældre huse er der større risiko for, at varmen slipper ud på grund af dårlig isolering, og faktisk kan man risikere at miste op til en tredjedel af varmen, som man har betalt for, gennem kælderen.

Derfor kan det i mange tilfælde hurtigt komme til at betale sig at isolere krybekælderen - pengene tjener sig ganske enkelt ind igen via varmebesparelser.

Materialer til isolering af krybekælder

Der er flere valgmuligheder med hensyn til isoleringsmaterialer, når man vil isolere sin krybekælder.

Nogle vælger isoleringsmåtter eller isoleringsruller, når de skal isolere krybekælderen. Når man vælger isoleringsmateriale, bør man huske, at jo tykkere isoleringsmaterialet er, desto bedre vil isoleringen virke. Man vil derfor typisk vælge isolering, der er omkring 200 mm.

Vælger man isoleringsmåtter eller -ruller, bør man være opmærksom på, at materialet i løbet af årene kan komme til at hænge og derved miste sin isoleringsevne.

En hurtig og effektiv løsning kan også være at vælge “sprayisolering”. Når man isolerer en krybekælder med papiruld eller polystyren opstår der ikke kuldebroer og samlinger, og materialet kommer ikke til at hænge med tiden som ved ruller og måtter.

Sådan isoleres en krybekælder med papiruld og polystyren

Man vil typisk vælge at isolere en krybekælder med papiruld, hvis krybekælderen er højere end 60 cm.

Når man isolerer en krybekælder med papiruld, sprayes papirulden på undersiden af gulvet og på strøerne ved en såkaldt WET-spray. Her er papirulden, som er fremstillet af genbrugte papirmaterialer som aviser o.l., iblandet en lim, så papirulden kan hæfte sig i krybekælderen.

En krybekælder isoleres med papiruld ved, at isolatøren kravler ind i krybekælderen og sprayer isoleringen på nedefra. Derfor kan papiruld kun anvendes i krybekældre der en mindst 60 cm høje.

Er din krybekælder lavere end 60 cm, anvendes polystyren, som sprøjtes ind igennem et hul i soklen og udfylder hele hulrummet. Isolering af en krybekælder med sprayisolering kræver særligt udstyr og en særlig teknik, så isoleringen udføres praktisk talt altid af en isolatør.

Beregn en pris på isolering af krybekælder her

Vil du gerne vide, hvad det koster at isolere en krybekælder? Med vores online prisberegner øverst på siden kan du hurtigt og nemt få indblik i prisniveauet for din isoleringsopgave.

Det er gratis og uforpligtende at anvende vores prisberegner. Indtast din isoleringsopgave og dine kontaktoplysninger og få din vejledende pris på isolering af din krybekælder med det samme pr. mail.

Når du beregner en pris, tilbyder vi desuden at arrangere et gratis og uforpligtende møde med en lokal isolatør.

Isolatøren vil komme hjem til dig, bese dit hjem og din opgave og give dig vejledning om dine muligheder. Herefter vil du få en endelig pris/et tilbud på din isoleringsopgave, som du på ingen måde er forpligtet til at tage imod.

Du er naturligvis velkommen til at takke nej til dit gratis møde, når vores kundeservicemedarbejder ringer dig op.

Læs en vejledning til prisberegneren og vores samlede gratis service til brugerne her.

isoleringspris.dk