Free cookie consent management tool by TermsFeed Isolering af loft | Beregn prisen på loftsisolering på 2 min.

Isolering af loft

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris på isolering pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med projektet

Beregn prisen her

Energibesparelse med en loftisolering:

En loftisolering vil være med til at sænke din varmeregning. En loftisolering vil altså give dig flere penge mellem hænderne og et mere miljørigtig og energibesparende hus.

En god isolering af loftet er med til at hindre, at varmen stiger op og ud af din bolig. En investering i en loftisolering er en investering, du hurtigt vil tjene ind igen.

Med prisberegneren på Isoleringspris.dk vil du kunne undersøge prisen på en loftisolering med løst liggende isoleringsmateriale. En ny isolering af loftet vil forhindre, at varmen forsvinder fra rummene. Typisk vil du kunne spare 15 % på varmeregningen, hvis du efterisolerer dit loft. En loftisolering vil altså tjene sig ind igen forholdsvist hurtigt.

En effektiv isolering af loftet vil desuden, med stor sandsynlighed, gøre det muligt for dig at skifte dit fyr ud med et mindre, næste gang det bliver relevant med en udskiftning.

Nye såvel som gamle huse

De lange og kolde vintre vi har oplevet de sidste par år, gør det særdeles relevant at have en god isolering af boligen. Det er vigtigt kan holde på varmen og ikke bruge unødvendig meget energi på opvarming. Man vurderer, at huse opført frem til 1998 vil have gavn af en efterisolering.

På Isoleringspris.dk kan du beregne en vejledende pris på isolering, og få arrangeret et møde med en erfaren isolatør.

Går du og overvejer at få isoleret dit loft, vil et møde med en isoleringsmand give dig mulighed for at få en faglig snak om den forestående opgave. Isolatøren vil have de bedste betingelser for at kunne rådgive og vejlede dig om en ny loftisolering.

Efter en snak og vurdering vil fagmanden kunne give dig et konkret tilbud på en loftisolering, og du vil få klar besked om prisen på en isolering af dit loft.

Kilde: goenergi.dk

isoleringspris.dk