Free cookie consent management tool by TermsFeed Isolering uden kuldebroer | Læs mere og beregn en pris her

Eliminer kuldebroer med en ny varmeisolering

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris på isolering pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med projektet

Beregn prisen her

Isolering har betydning for varmeregningen. Er din bolig dårligt isoleret, og er der op til flere kuldebroer til stede i vægge og lofter, kan det betale sig at få udført en energibesparende efterisolering.

Kuldebroer opstår, når der er revner eller mellemrum mellem eks. isoleringsplader. Her kan varme slippe ud og kulde slippe ind. Vælger man at efterisolere ved indblæsning af isolering, så eliminerer man kuldebroer, da isoleringsmaterialet (granulatet) udfylder hulrummet i væggen, muren, gulvet eller loftet. Herved opstår der ingen revner eller samlinger, og man opnår derimod en hel og dækkende isolering.

Isolering giver et forbedret indeklima

En god varmeisolering skaber desuden et god indeklima. Et konstant skift i temperaturer er med til at gøre dig mere modtagelig for infektioner. Det er derfor lige så vigtigt at sørge for en god varmeisolering ud fra et helbredsmæssigt som økonomisk synspunkt.

Isolering, indeklima og varmeregning hænger uadskilleligt sammen.

Få et tilbud på levering og montering af isolering

På Isoleringspris.dk kan du undersøge prisen på en isolatør, der kan udføre isolering af loft, isolering af ydervægge og skillevægge, isolering af etageadskillelser og hulmursisolering. Du vælger din opgavetype i prisberegneren øverst på siden, udfylder felterne og foretager en beregning. Du vil modtage et vejledende tilbud pr. mail efter en beregning. Brug tilbuddet på den nye isolering som forberedelse og vejledning, når du skal indhente tilbud fra en isolatør.

Find en isolatør, der kan udføre en varmeisolering for dig

Vil du gerne have et konkret tilbud på en ny varmeisolering, kan vi hjælpe dig med at finde frem til en isolatør, der kan komme forbi til en besigtigelse og afgive tilbud.

Vi ringer dig op i forbindelse med din prisberegning for at høre, om du skulle være interesseret i at få arrangeret et møde med en af vores samarbejdspartnere. Vi samarbejder med en stor række af isolatører på tværs af Danmark, og har stor erfaring med at formidle kontakt mellem private og fagfolk.

Står du og mangler en isolatør, så lad os arrangere et gratis og uforpligtende møde for dig.

Det er en nem, hurtig og effektiv måde at finde en isolatør til en energirigtig isolering af din bolig.

isoleringspris.dk