Free cookie consent management tool by TermsFeed Søg råd og vejledning om isoleringsmaterialer | Isoleringspris.dk

Søg råd og vejledning om isoleringsmaterialer

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris på isolering pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med projektet

Beregn prisen her

Skal man have efterisoleret boligen, så har man mange materialer og isoleringstykkelser at vælge imellem. Hvert valg har egne fordele og ulemper, og visse isoleringstyper eller -metoder, vil ikke passe til din opgavetype.

Derfor vil man langt de fleste gange få det bedste og billigste resultat, når man søger råd og vejledning hos en isoleringsekspert.

Isoleringstykkelser og isoleringsmaterialer

Forskellige isoleringsmaterialer har forskellige isoleringsevner / isoleringsgrad. Men isoleringsevnen hænger også sammen med, hvor stor en isoleringstykkelse man vælger. Ofte dikteres isoleringstykkelsen af pladsen - det er derfor vigtigt at vælge det rigtig materiale for at opnå den mest optimale varmeisolering.

Søg hjælp hos en fagmand

Det kan være svært for ikke-fagmænd at overskue og tage stilling til isoleringsværdi, u-værdi, isoleringskrav og isoleringstykkelser.

Derfor er det en god idé at søge råd hos en fagmand, der kender til de eksisterende regler og kender de forskellige materialers isoleringsevner.

Skal du have udført en ny isolering og gerne vil have vejledning, kan du kontakte vores serviceafdeling på tlf: 7022 8014 eller skrive en mail til info@prisberegning.dk .Så vil vi hjælpe dig med at få kontakt til en erfaren og dygtig isolatør.

Sammen aftaler vi dato og tid for mødet. Efterfølgende finder vi frem til et isoleringsfirma, der kan varetage din opgave. Det hele starter som et gratis og uforpligtende møde, hvor håndværkeren vil komme forbi til en snak, bese opgaven og give dig et tilbud ud fra din aktuelle opgave.

Hvis du gerne vil undersøge prisniveauet på en ny isolering, kan du med prisberegneren øverst på siden beregne tilbud med forskellige isoleringstykkelser.

Så er du godt forberedt til mødet med isolatøren.

isoleringspris.dk