Free cookie consent management tool by TermsFeed Varmeisolering - beregn en pris | Online priser på isolering

Beregn en pris på god varmeisolering

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris på isolering pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med projektet

Beregn prisen her

På Isoleringspris.dk kan du hurtigt og nemt få en vejledende pris på din varmeisolering. Indtast dine data i prisberegneren, og få din vejledende pris tilsendt pr. mail.

For at finde den bedste løsning med din varmeisolering, er det en god idé at få råd og vejledning fra en isolatør. I forbindelse med din prisberegning vil vi kontakte dig, spørge ind til dit projekt og tilbyde at hjælpe dig videre - herunder tilbyde dig et gratis og uforpligtende møde med en isolatør om din varmeisolering.

Hvis et møde med en isolatør ikke er relevant i din situation, er du naturligvis velkommen til at takke nej til dette tilbud.

Vi har mulighed for at arrangere et møde for dig med en dygtig isolatør. Vi finder en lokal isolatør fra vores netværk og aftaler et møde for dig. Isolatøren vil komme forbi og bese opgaven. Efterfølgende vil du modtage et konkret tilbud med en nøjagtig pris på din varmeisolering.

God varmeisolering nedsætter din varmeregning

En efterisolering af dit loft, etageadskillelser og vægge er med til at eliminere såkaldte kuldebroer og nedsætter din varmeregning.

Det er en god idé at overveje en ny isolering i forbindelse med en renovering. Når man alligevel skal igang med et større arbejde, kan det rent økonomisk hurtigt betale sig også at efterisolere boligen.

Efterisoleringen af din bolig vil straks kunne mærkes på din økonomi, og med stigende energipriser er det en god investering. Visse boligejere oplever, at en trediedel af den varme, som de betaler for, forsvinder på grund af dårlig varmeisolering. Derfor er dårlig isolering en meget dyr streg i regningen for langt de fleste.

En forbedret isolering vil desuden være en investering i dit hus' værdi. Når varmeforbruget er lavt, vil det hæve værdien af din bolig ved eventuelt salg.

Find den bedste løsning for dig

Der findes en stor række af forskellige isoleringsmaterialer, der alle har forskellige levetid, isoleringsevner og brandbarhed. Det er vigtigt, at du sætter dig godt ind i det materiale, du forestiller dig at isolere med.

Tag en god snak med en erfaren isolatør, der kan rådgive og vejlede dig om dine muligheder, samt om hvad der vil være den bedste løsning for dig.

isoleringspris.dk